Mine planer for køkkenhaven i år. Jeg skal dyrke en masse blomster og grøntsager i højbedene. Læs mere om hvad jeg skal dyrke.
Du får her mit bud på en plantebaseret juleret – nemlig butterdejspakker med fyld af svampe, porrer og Ingrid ærter.
Selvom jeg ikke længere har en masse hektarer jord at dyrke på, så var jeg fast besluttet på at få det bedste ud af min lille villahave.
En nem og proteinrig gryderet med tofu. En perfekt “starter ret”, hvis du er ny med tofu. Server den cremede gryderet med ris.
Prøv bagte kartofler med finthakkede grøntsager og urter, toppet med en
cremet estragon dressing. Du får et sprødt skind og en perfekt midte.
Vis dette opslag på Instagram Et opslag delt af Johanne Mosgaard | Grøn & Aktiv Livsstil 🌱 (@englerod)
Simpel pastaret med lækre råvarer inspireret af det italienske køkken. Jeg har brugt squash, bimi, løg og godt med hvidløg.
Klar suppe med friske grøntsager, tofu, miso og nudler. En nem hverdagsret der både mætter og smager godt.