Vegansk Grundkøkken

Vegansk indeholder over 140 grønne opskrifter med knald på farver og smag. I bogen er der en masse tips og viden. Der er blandt andet inspiration til food prep og madplaner efter hver sæson. Ligesom der er fokuseret på at spise efter sæson i opskrifterne. Du finder alt fra lækre og farverige opskrifter til hverdagen og festlige lejligheder, men også spændende forslag til alt fra morgenmaden og madpakken til supper, snacks og julemad.

Kan købes lige her ➵

VEGANSKLivin’ la vida vegan

Vegansk indeholder over 100 nye opskrifter. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er lavet til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk eller ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser. Du kan læse mere om kogebogen i dette blogindlæg om kogebogen. Kan købes hos alle landets boghandlere.

Kan købes lige her ➵

Vegansk er også udgivet i Norge og Sverige.

Grønskolling

Grønskolling skrev jeg tilbage i 2014. På det tidspunkt var det den eneste veganske kogebog i boghandlen. Bogen er en begynderbog, med en masse basisopskrifter, med masser af smag og gode råvarer. Helt perfekt til dig der er ny i den veganske verden. Bogen er udgået i 2019 og forhandles ikke længere.. 

Vegansk KogebogGrønskolling Kogebog