Annoncering og Content Marketing

Denne side er henvendt til virksomheder der ønsker at indgå et samarbejde. Det kan fx være annoncering via mine platforme eller udvikling af indhold til egne platforme.

Jeg er uddannet Multimediedesigner og har en PBA i International Handel og Markedsføring. Jeg brænder for markedsføring og specielt content marketing, udvikling af indhold til markedsføring. Jeg tilbyder at lave billeder, opskrifter og andet indhold som du som virksomhed kan bruge til dine platforme.

Mit speciale er plantebaseret mad og opskrifter, men jeg arbejder også i andre brancher. Lad mig hjælpe din virksomhed med at vise produkternes fulde potentiale med fangende billeder, der ikke blot er taget i et studie, men også livsstilsbilleder, hvor dine produkter indgår. Jeg har mange forskellige baggrunde, service mm. så stilen kan passe til netop dit brand.

Tidligere kunder og samarbejdspartnere


Simple Feast

Simple Feast har købt sig ind på 4 kampagner via min blog og sociale medier. Jeg har udarbejdet content, både billeder og tekst til disse kampagner som de også brugt i deres markedsføring.


Urtekram

Udvikling af 40+ opskrifter og billeder til foldere og hjemmeside, både henvendt til private og storkøkkener. Jeg lavede i dette samarbejde også opsætning af foldere.


LikeMeat Nordic

Ansvar for sociale medier for Danmark, Norge og Finland i en periode på 10 måneder (SoMe Manager). Udvikling af content og influencer marketing.


Fiskars, KitchenOne (Blendtec), Bonduelle, Rosti og Foodprep.dk

Farverig buddha bowl
Mexicansk Plantebaserede Tacos

Friske råvarer


Madbilleder

Fyldig suppe med butternut squash
ovnbagte tomater