Annoncering, Opskriftsudvikling og Content

Denne side er henvendt til virksomheder der ønsker at indgå et samarbejde. Det kan fx være annoncering via mine platforme eller udvikling af indhold til egne platforme eller magasiner. Jeg arbejder med opskriftsudvikling, foodstyling, fotografering og video.

Jeg er uddannet Multimediedesigner og har en PBA i International Handel og Markedsføring. Jeg brænder for markedsføring og specielt udvikling af content og sociale medier.

Mit speciale er plantebaseret mad og opskrifter, men jeg arbejder også i andre brancher. Lad mig hjælpe din virksomhed med at vise produkternes fulde potentiale med fangende billeder, der ikke blot er taget i et studie, men også livsstilsbilleder, hvor dine produkter indgår. Jeg har mange forskellige baggrunde, service mm. så stilen kan passe til netop dit brand.

Nedenfor kan du se lidt af mit arbejde (klik på et billede for at åbne som galleri):