Copyright (Tekst og billeder)


Tekst og billeder her på siden er beskyttet af ophavsloven (copyright) og må ikke kopieres og gengives uden min tilladelse. Jeg går meget op i at man ikke bare stjæler mit arbejde, da jeg bruger meget tid og energi på at lave opskrifter og tage billeder. Mine billeder og opskrifter må på ingen måde bruges til kommercielle formål (af virksomheder) uden min tilladelse. Overtrædes dette, sendes en faktura på timelønnen, samt et vederlag på 100 %.

For nogle lyder det måske lidt hårdt, at jeg kan finde på at sende en regning for at bruge mine billeder og tekst uden tilladelse. Ligesom det ikke er tilladt at stjæle produkter i fysiske butikker, så er det altså heller ikke tilladt at stjæle digitalt.

Det er selvfølgelig helt i orden at dele et link til min side, eller lade sig inspirere af mine opskrifter. Deler man et af mine billeder på en personlig blog eller lignende, er dette tilladt så længe der klart og tydeligt linkes til min side.

Affiliate links


Der vil i nogle af mine blogindlæg være affiliatelinks. Affiliatelinks betyder at jeg får en mindre kommission, hvis du klikker på linksene og køber varer på siden jeg linker til. Jeg linker KUN til produkter jeg selv bruger og selv anbefaler, f.eks. til mine egne bøger på Saxo eller køkkenmaskiner på Kitchenone.dk. Er der brugt affiliatelinks fremgår det tydeligt i indlægget.

Indtjeningen på disse links bliver brugt til at drive siden her og betale min løn, så jeg kan blive ved med at udvikle opskrifter.

Reklame og sponsorerede indlæg

I samarbejde med en række virksomheder laver jeg nogle gange “reklame/annonnce” indlæg. Dette betyder, at jeg får penge for at skrive om et produkt, en tjeneste eller en virksomhed. Jeg laver udelukkende samarbejde med virksomheder jeg kan stå 100 % inde for.

Da jeg rigtig gerne vil blive ved med, at kunne udvikle opskrifter og inspirere, kræver det rigtig meget af min tid, men også penge at købe ind og drive siden. Derfor kan jeg ikke udelukkende leve af at dele mine opskrifter gratis. Alle indlæg med reklame eller annonce  tydeligt markeret øverst i blogindlægget.

Jeg er i øvrigt ikke interesseret i at skrive blogindlæg om produkter, hvor betalingen er tilsendte produkter.

Ønsker du at annoncere på min blog kan du kontakte mig på: johanne@englerod.dk 

Se noget af mit arbejde her.