Hvem står bag Englerod?

Mit navn er Johanne, jeg er 28 år gammel og bor tæt på Rold Skov i Nordjylland med min mand, vores datter og to hunde. Jeg er uddannet Multimediedesigner og har en overbygning i International Handel og Markedsføring. Udover marketing, er min store interesse madlavning, med grøntsager for at være helt specifik. Jeg dyrker også min egne grøntsager i vores to køkkenhaver.

På min blog Englerod deler jeg min passion for velsmagende og farverig grøntsagsmad. Jeg bruger nemlig en del timer i køkkenet. Min interesse for madlavning opstod i takt med, at jeg ændrede min livsstil. Jeg stoppede med, at spise pattedyr da jeg var 13 år og blev vegetar, da jeg flyttede hjemmefra. Efterhånden er min kost blevet mere og mere plantebaseret og i 2012 oprettede jeg min blog Englerod, hvor jeg stadig nyder at dele mine plantebaserede opskrifter.

I 2015 udgav jeg min første kogebog Grønskolling. Året efter købte Politikens Forlag rettighederne til bogen og genudgav den i en ny udgave. Min anden kogebog hedder VEGANSK – Livin’ la vida vegan (reklamelink), den udkom i foråret 2017. Min nyeste kogebog VEGANSK GRUNDKØKKEN (reklamelink) udkom i 2020.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.