Grønne blinis med farverig topping

Spinatblinis med forskellige grønne toppings. Blinis er oplagt, at servere som forret eller som tapas sammen med andre små lette retter. Jeg har lavet disse blinis som små spinatpandekager og toppet dem…

vegansk sovs til julemad
Vegansk julesovs

Min far er den bedste til at lave sovs eller sauce. Derfor måtte jeg spørge ham til råds, da jeg skulle udvikle en opskrift på den perfekte julesovs uden mælk. Sovsen kan…

Mac’n’cheese – i en sundere og grønnere udgave

Mac’n’cheese er en rigtig amerikansk comfort food. Min udgave er dog noget sundere end den traditionelle udgave, en plantebaseret mac’n’cheese med en sauce lavet af gulerødder, løg og cashewnødder. Jeg har brugt…

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

I år begynder julen tidligt hos mig. Jeg har siden starten af november eksperimenteret med en masse grønne juleretter. Både hovedretter til vegetarer og veganere, men også tilbehørsretter som også kødspisere kan…

Ovnbagt butternut squash med courgette og linser

Et grønt indslag til julebordet eller blot til at servere her i vintermånederne, hvor butternut squash er i sæson. En “steg” af butternut squash fyldt med linser, valnødder og skønne krydderier. Server…

Juledrik med syrlig mandelmælk og kanel

En aromatisk og sød juledrik med kanel og vanilje, der giver et skønt modspil sammen med syrnet mandelmælk, der smager lidt a la kærnemælk. Skøn at servere sammmen med julegodter i december…