Grønne blinis med farverig topping

Spinatblinis med forskellige grønne toppings. Blinis er oplagt, at servere som forret eller som tapas sammen med andre små lette retter. Jeg har lavet disse blinis som små spinatpandekager og toppet dem med blandt andet farverig hummus, cashewcreme, artistokcreme mm. Når det kommer til topping, kan du bruge lige det du vil, jeg giver dig her lidt inspiration. 

Spinatpandekagedej (find opskrift her). Brug opskriften på spinatpandekager, juster mængden af væske, så det bliver en tyk pandekagedej. Brug en spiseske til, at lave små runde pandekager. Steg dem et par minutter på hver side ved middel varme. Det er vigtigt, at du ikke steger ved for høj varme.
Toppings:

  • Rødbede: Rødbedehummus (find opskrift her)+ rødbedespirer
  • Hummus med soltørrede tomater, avocado og rød skovsyre: 1/2 portion basis hummus (find opskrift her) blendet med 100 g soltørrede tomater. Avocadoskiver og rød skovsyre som topping.
  • Avocado hummus og cherrytomater: 1/2 portion basis hummus (find opskrift her) blendet med 1 avocado + cherrytomaterskiver som topping.
  • Artistokcreme og oliven: 80 g drænede artistokker fra glas blendet med 2 spsk havrefraiche og lidt salt. Sorte oliven i skiver til topping (havrefraiche kan købes i Føtex og Bilka af mærket Yosa og i Irma af mærket Oatly).
  • Cashewcreme med dild og peberrod og tangkaviar: 50 g opblødte cashewnødder, en smule vand, frisk dild, 1-2 tsk revet peberrod + salt. Blend de nævnte ingredienser, tilsæt vand indtil din cashewcreme får konsistens som en smøreost. Top med tangkaviar (kan købes i IKEA, Føtex, Meny mm.).
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.