Salat med stegt rosenkål, bagte gulerødder, spinat, tofeta (eller feta), granatæble og saltede mandler. En dejlig mættende salat med lækre råvarer der er i sæson lige nu. Rosenkål og gulerødder er i sæson herhjemme og granatæble er i sæson sydpå lige nu. Jeg foretrækker i stor grad at spise efter sæsonen med de danske råvarer, men her over vinteren supplerer jeg også gerne med lidt udenlandsk frugt og grønt.
Hverken spinat eller granatæble er vel efter årstiden??
Hej Jen,
Hvis du har fuldt min side længe vil du vide at jeg stræber efter at bruge danske råvarer mest muligt og spise efter sæson (gerne 85-90%), suppleret med lidt udenlandsk (europæisk) frugt og grønt. Granatæble er i sæson lige nu i Italien og Spanien, så det er en sæsonvare. Det samme gælder spinat.
Dette står i øvrigt også i introteksten 😉
Hvis du spiser 100% dansk vil jeg anbefale at bruge kål og friske æbler i stedet.
Denne salat blev lavet som et alternativ til de mange kålsalater jeg har delt i december.
// Johanne