Granola med pekannødder og kanel

Lækker og sprød granola med smag af efter/vinter fra kanel. Du kan tilpasse ingredienserne efter netop din smag eller hvad du har liggende, fx bruge andre nødder og kerner. Granolaen smager skønt til en skål yoghurt, prøv med friske stykker æble.

Granola med kanel

Sprød granola med græskarkerner, pekannødder og kanel

Sprød og lækker granola med havregryn, græskarkerner, pekannødder og kanel. Simple ingredienser - men en granola fuld af smag.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 1 bradepande
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 100 g pekannødder
  • 75 g græskarkerner
  • 2-3 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
  • 1 knsp salt
  • 1 dl ahornsirup
  • 1 spsk raps- eller kokosolie kan undlades

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 minutter - vend gerne rundt i granolaen når det har bagt halvdelen af tiden.
  • Lad din granola køle helt af på bagepladen, så den bliver helt sprød. Server den til yoghurt, grød eller med din yndlings plantedrik.
  • Opbevar i lufttæt beholder - kan holde sig i flere uger, hvis den ikke er spist inden.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.