Overnight oats med vegansk yoghurt og brombær

Som variation til en skål havregryn skulle du prøve overnight oats. Havregryn der står i “blød” med lækre ingredienser natten over. Det giver en skøn kold grød. Min mand elsker når jeg har lavet en portion klar i køleskabet til ham. “Som at spise dessert til morgenmad” siger han. Lige nu har vi masser af brombær i haven, så jeg har brugt friske brombær. Du kan selvfølgelig bruge lige de bær du har liggende, og du kan også sagtens bruge frosne bær. 


5 from 1 reviews
Overnight oats med vegansk yoghurt og brombær
 
Forberedelsestid
Koge-/bagetid
Tid i alt
 
Skønt morgenmåltid. Kold grød med ene gode ingredienser.
Af:
Opskrift til: 1 person
Ingredienser
  • 40 g havregryn
  • 1 spsk chiafrø
  • 4 spsk vegansk yoghurt (f.eks. hjemmelavet kokosyoghurt)
  • 1 dl plantemælk, f.eks. havremælk eller mandelmælk
  • 1 spsk sirup, f.eks. agave- eller ahornsirup
  • 1 håndfuld friske eller frosne bær
Fremgangsmåde
  1. Bland havregryn og chiafrø.
  2. Tilsæt vegansk yoghurt, plantemælk, sirup og de friske bær.
  3. Rør det hele godt sammen og hæld det i et glas med låg.
  4. Lad grøden stå i køleskabet natten over.
  5. Grøden er nu klar til at blive spist næste morgen. Server evt. med ekstra bær.
 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.