Tykke pandekager med friske brombær

Fluffy pandekager med friske brombær. Perfekt som dessert eller til brunchbordet i weekenden. Brombærerne giver en dejlig syrlig smag til pandekagerne. Du kan selvfølgelig også bruge andre bær. 

Tykke pandekager med friske brombær
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4 personer
Ingredients
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g rørsukker
  • 3 dl plantemælk, f.eks. havre- eller rismælk
  • 150 g brombær
  • Kokosolie eller vegansk smør til stegning
Instructions
  1. Bland de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt plantemælk og rør godt rundt imens.
  2. Vend de hele brombær i dejen og lad dejen hvile i 10 minutter inden brug.
  3. Varm en god slip-let pande med en klat olie eller vegansk smør.
  4. Steg de små pandekager (ca. 1 dl dej per pandekage) på begge sider til de er let brune.
  5. Server med sirup og ekstra bær.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.