Ris, stegte grøntsager og chili beans

Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans. Retten indeholder ingen dyre ingredienser og er derfor også ret SU-venlig. Brug de grøntsager du har liggende, er på tilbud eller i sæson og lav evt. en stor portion, så der er til madpakken eller aftensmad i flere dage. 

Denne opskrift indeholder link til min webshop GreenOS.dk

Aftensmad til 4 personer

300-400 g brune ris

2 rødløg

1 broccolihoved

1 rød peberfrugt

1 tsk røget paprika

2 dåser chili beans

Olie til stegning

Til servering:

Sojayoghurt eller havrefraiche 

Frisk spinat eller koriander

Kog ris efter pakkes anvisning. Snit rødløg og peberfrugt fint, skær broccoli i små stykker. Varm en pande med olie og svits først løgene brune. Tilsæt broccolistykkerne, herefter rød peber og røget paprika. Steg grøntsagerne til de er møre, men stadig har lidt bid. Tag dem af panden og hæld de to dåser chili beans på panden. Du kan også vælge, at stege grøntsagerne med chili beans, så det bliver en stor blanding. Varm bønnerne og saucen fra dåsen op.

Server de kogte brune ris med de stegte grøntsager og varmede chili beans. Top med sojayoghurt eller havrefraiche + lidt finhakket spinat eller koriander.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.