Ovnfad med champignon, rødløg og grønne bønner

Ovnbagte grøntsager – nemt og lækkert. Bland grøntsagerne i et fad og vend dem med lidt olie og salt. Bag dem møre og server som tilbehør.

ovnfad

Ovnbagte grøntsager med champignon, rødløg og grønne bønner

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid30 minutter
Samlet tid35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 400 g champignoner
  • 3 rødløg
  • 300 g frosne (eller friske) grønne bønner
  • 2-3 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk salt
  • evt. 1/2-1 tsk chiliflager
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. 
  • Rens champignoner, pil læg og skær dem i grove stykker. Vend champignoner, rødløg og frosne grønne bønner i et ovnfast fad med olie, salt, peber og evt. lidt chiliflager.
  • Bag fadet i ca. 30 minutter. Server som tilbehør til fx veggiedeller, en frisk salat og hummus.
2 Comments
  1. Hej.

    Har du et godt forslag til hvad man champignonerne skal udskiftes med?

    Venlig hilsen Nanna

    1. Hej Nanna,
      Du kan udskifte med de fleste grøntsager – prøv fx med jordskokker (skrællet og skåret i grove tern). Senere på sæsonen kunne det også være squash, peberfrugt eller lignende. Rigtig god fornøjelse 🙂
      // Johanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.