Frisk kålssalat med brombær, æble, granatæble og appelsinsaft. En skøn grønkålssalat med masser af syrlighed og sødme fra de friske bær. En salat der også kunne passe på julebordet.
Grønkålssalat med brombær, æble og granatæblekerner
Forb. tid10 minuttermin
Samlet tid10 minuttermin
Antal: 4personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
150-200ggrønkål
2små æbler
100gbrombær
50ggranatæblekerner
100gsalatost, fx Violife Greek Bloch eller tofeta
1appelsin
Sådan gør du
Fjern stilken fra kål og hak det fint. Skær æbler i tynde skiver. Bland det hakkede kål med æbleskiverne, brombær, granatæblekerner og smuldr osten med fingrene og vend det med salaten.
Skær appelsin over på midten og pres saften ud over salaten. Server salaten som en tilbehørssalat til varme retter i hele efteråret og i løbet af vinteren. Kunne også fungere som en dejlig frisk salat til den tunge julemad.