Frisk salat med edamamebønner, ristede solsikkekerner og grapefrugt saft
Frisk salat med et syrligt twist fra grapefrugt. Efter alt den fede mad i juledagene ved jeg bare at jeg får lyst til mere grøn og frisk mad. Så derfor har jeg fokuseret på nye salatopskrifter, blandt andet denne sprøde sag.
Frisk salat med edamamebønner, ristede solsikkekerner og grapefrugt saft
Forb. tid20 minuttermin
Samlet tid20 minuttermin
Antal: 4personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
150gedamamebønner uden bælgfra frost
75gsolsikkekerner
75gfeldsalat
150grevet gulerod
50gtørrede tranebær
1grapefrugt
1nipsalt
Sådan gør du
Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad det stå i 5 minutter og si herefter vandet fra.
Varm en pande og rist solsikkekerner på den tørre pande under omrøring til de er gyldne.
Vend en salat af feldsalat, edamamebønner, revet gulerod, tranebær og de ristede solsikkekerner. Pres saften fra en grapefrugt ud over salaten og evt. et nip salt.