Havregrynsmuffins med blåbær, kokos og cashewnødder

Okay, det er måske ikke de kønneste muffins, så derfor viser jeg i stedet ingredienserne på disse muffins – men de smager virkelig godt og tager nemt den lette sult imellem måltiderne. Så du får her opskriften på skønne havregrynsmuffins a la bagt havregrød. De er naturligt glutenfri, hvis du er allergisk skal du selvfølgelig anvende havregryn uden spor af gluten. 

Havregrynsmuffins veganske

Bagt havregrødsmuffins med blåbær, cashewnødder og kokos

Mættende og lækre som mellemmåltid. De er naturligt fri for gluten, hvis du ikke tåler spor af gluten, bør du anvende en glutenfri havregryn.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Mellemmåltid
Antal: 16 muffins
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 0,5 dl sirup fx ahornsirup
  • 2 dl plantedrik fx havre- eller mandeldrik
  • 100 g cashewnødder
  • 150 g finvalsede havregryn eller havremel
  • 50 g groft kokosmel
  • 100 g frosne vilde blåbær
  • 1 tsk bagepulver
  • 25 g vegansk proteinpulver med vaniljesmag fx Plantforce eller 2 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Mos bananer i en skål. Tilsæt sirup og plantedrik.
  • Hak cashewnødder groft og tilsæt til væsken. Tilsæt også havregryn, kokosmel, bagepulver og proteinpulver. Rør det hele godt sammen.
  • Fordel i muffinsforme - jeg bruger silikoneforme (har ikke testet dem i papirsforme).
  • Bag i ca. 25 minutter og lad dem herefter køle HELT af på en rist inden du tager dem ud af formene.
  • Dine muffins er nu klar til at blive spist - perfekte som mellemmåltid. Opbevar dem i køleskabet!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.