VIDEO: Grillede mexicanske majskolber med lækkert tilbehør

Sponsoreret af Coop

I samarbejde med Coop der står bag initiativet Mig og min Mad, har jeg medvirket i en række små madlavningsfilm. I denne video laver jeg grillede majskolber toppet med vegansk smør, en mexicansk krydderiblanding og vegansk parmesan. Serveret med en lækker frisk salat og to slags dressinger. 

Videoerne er optaget i min pavillon i haven der har en indbygget grill i midten. Det er skønt, at kunne lave mad udendørs, og heldigvis i tørvejr når det danske sommervejr ikke er med os.

Jeg håber i vil tage rigtig godt imod denne video. Hvis du vil se flere af disse videoer, skal du huske, at subscribe til Mig og min Mad på YouTube. Du finder hele opskriften på Mig og Min Mads hjemmeside.

Se også en video, hvor jeg laver “Fyldte peberfrugter på grillen“.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.