Mælkefri Vaffel Islagkage

En sikker vinder på kaffebordet, til særlige lejligheder, eller bare fordi man vil forkæle dem man holder af. En rigtig sommer islagkage der passer til solskinsdage, som forhåbentlig er på vej til Danmark. Til at lave vaflerne har jeg brugt mit vaffeljern fra Tefal.

vaffelkage

Opskrift til 1 vaffel islagkage

4-5 vafler (find opskrift her)

0,75 liter mælkefri is*

500 gram jordbær

En smule frysetørret jordbær

2 spsk flormelis

Redskaber: Vaffeljern

*f.eks. Go’ is eller Chriis som forhandles i de større supermarkeder, f.eks. Meny eller Kvickly. Har du en ismaskine, kan du også lave din egen is på f.eks. mandelmælk.

Start med at lave dine vafler og lad dem køle helt af. Fordel is i et jævnt lag udover den nederste vaffel. Skær jordbær i skiver og læg dem i kanten ovenpå isen. Fortsæt så mange lag du ønsker. Læg den øverste vaffel uden is på toppen, og frys nu din islagkage ned i mindst en times tid.

Inden servering pyntes toppen af din islagkage med flere jordbær og en kugle is, pynt med frysetørrede jordbær og lidt sigtet flormelis.

Skal det være ekstra lækkert kan du servere islagkagen med chokoladesovs eller hjemmelavet nutella.

—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag. Pengene bliver brugt på at drive denne side. Jeg linker altid kun til produkter jeg selv bruger og anbefaler —-
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.