Dadelkugler med appelsin og pistacie – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Dadelkugler med appelsin og pistacie

dadelkugler-med-appelsin

Opskrift til 4 personer (8 små kugler)

200 gram dadler uden sten

100 gram nødder (eksempelvis mandler og hasselnødder)

2 spsk. chiafrø

1 spsk. usødet eller rå kakaopulver

1/2 appelsin

1 håndfuld usaltede pistacienødder

I en foodprocessor eller minihakker, hakkes dadler og nødder grundigt. Chiafrø, kakaopulver og saften fra en 1/2 appelsin tilsættes og blendes med til det bliver en ensartet masse.

Form små mundrette kugler. Hak pistacienødderne fint og tril kuglerne deri. Server til en kop te eller kaffe, evt. i juletiden.

Opbevares på køl.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.