Svampe toast med estragon

Stegte champignoner med løg, hvidløg, fløde og estragon. Serveret på ristet toast og med friskkværnet peber. Virkelig en lækker mad til fx frokost eller en hurtig aftensmad.

svampetoast

Svampetoast

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1/2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g brune champignoner
  • 1 dl madlavningsfløde fx på havre- eller ris
  • 1 tsk tørret estragon
  • 1 knivspids chiliflager
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • friskkværnet peber
  • salt

Til servering

  • 1-2 stykker ristet brød

Sådan gør du

  • Hak løg fint. Skær hvidløg i skiver. Rens champignoner og skær også dem i skiver.
  • Varm en pande med olie og steg først løg til de er gennemsigte, tilsæt herefter champignonskiver og hvidløg. Steg til champignerne er svundet ind og let gyldne.
  • Tilsæt fløde, estragon, chiliflager, friskkværnet peber og lidt salt. Lad retten simre ca. 5 minutter under omrøring ved middel varme.
  • Rist et stykke brød eller to og server de cremede svampe ovenpå brødet. Top gerne med ekstra friskkværnet peber.
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Johanne Mosgaard (@englerod)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.