Veganske pandekager med banan og ekstra protein så de mætter ekstra godt. Et perfekt mellemmåltid!
Forb. tid10min
Tilb. tid15min
Samlet tid25min
Ret: Mellemmåltid, Morgenmad
Antal: 20små pandekager
Forfatter: Johanne Mosgaard
Ingredienser
1banan
4dlvand
2,5dlhavregryn
2tskbagepulver
1tsk kanel
1/2tskvaniljepulver eller 2 tsk vaniljesukker
2scoop (40 g)(vegansk) proteinpulver med vaniljesmag
1,5dlhvedemelevt. boghvedemel for glutenfri udgave
neutral olie til stegningfx raps eller kokos
Tilbehør
mandelsmør eller peanut butter
æble skåret i skiver
Sådan gør du
Blend alle ingredienser helt cremet. Lad dejen hvile på køkkenbordet i ca. 15 minutter (vigtigt).Varm en pande og tilsæt en smule neutral olie. Jeg bruger en keramisk pande, du kan også bruge en slip-let pande.
Steg pandekagerne ved middel-høj varme. Det er vigtigt at panden ikke er for varm! Der kan være 3-4 pandekager på en pande af gangen.
Server pandekagerne med nøddesmør, fx mandelsmør og friske skiver æble. Enjoy!! 😋
Noter
Tip: Har du ikke proteinpulver kan det erstattes af et par ekstra spiseskefulde mel.