Wraps med friske grøntsager, hummus og falafel

Jeg elsker wraps og har fast lavet dem i mange år til madpakker, frokost, raw wraps, tortilla wraps, kål wraps.. you name it. Men nu skal jeg vise dig, hvordan jeg ruller mine wraps, så begge ender holder sig lukket. Se videoen nederst i dette indlæg som jeg har delt på min Instagram, hvor jeg viser hvordan jeg samler mine wraps – det er super nemt, men gør at du nemt kan spise dem med hænderne og de er nemme at have med på farten, fx i madpakken.

wraps med grøntsager, hummus og falafel

Fuldkornswraps med hummus, falafel og friske grøntsager

Lækre wraps - perfekte til madpakken, til frokosten eller som aftensmad. Brug lige det fyld du har lyst til, dette er blot et eksempel på hvad jeg elsker i mine wraps. Du kan købe fuldkornstortillas i de fleste supermarkeder.
Antal: 4 wraps
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

 • 1 squash
 • 1/2 agurk
 • 1 rød snackpeber
 • 1/4 rød spidskål
 • 2 gulerødder
 • ca. 300 g falafler hjemmelavede eller færdigkøbte
 • 4 spsk hummus købt eller hjemmelavet
 • 4 store fuldkornstortillas
 • chilimayo eller sød chilisauce
 • evt. en smule olivenolie

Sådan gør du

 • Start med at skylle alle grøntsager og snitte dem. Skræl aflange strimler af squash med en grøntsagsskræller, skær peberfrugt, agurk og gulerødder i aflange strimler. Hak rød spidskål fint.
 • Hvis det skal være ekstra nemt, så kan du købe både færdiglavet hummus og falafler i de fleste supermarkeder, men hjemmelavede smager selvfølgelig ekstra godt. Steg falaflerne så de er lune og er gyldne.
 • Se video i blogindlægget som linker til min Instagramprofil @Englerod, hvor jeg ruller mine wraps, så enderne holder sig lukket.
 • Smør hummus midt på tortillaen, læg squashskiver, grøntsagsstrimler og finthakket spidskål, stegte falafler og top med enten sød chili sauce eller chilimayo.
 • Start med at folde siderne ind over midten og rul den sammen. Skær over på midten inden servering.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.