Online Yoga med Simone fra Ro Yoga – (også) for Danmarks Stiveste Stænger

Reklame (Min anbefaling af RoYoga.dk).

Online Yoga Ro Yoga

Simone og jeg har lært hinanden at kende via Instagram, et venskab hvor vi deler en passion for vegansk mad og vi driver begge vores egne små virksomheder. Det er så dejligt at have hinanden at sparre med som en slags kollegaer. Oveni det er Simone en fantastisk og sej kvinde, der bare er så skøn at være i rum med.

Du har måske set at jeg tidligere har delt lidt om yogavideoerne i min story på Instagram. Ella og jeg bruger flittigt hendes videoer, for det er nemlig videoer jeg får brugt herhjemme. Det gør jeg fordi der er videoer til alle, alle niveauer og for et hvert behov, nogle af mine yndlings videoer er “farvel til “nakke- og skuldersmerter, Yoga Espresso shot” og “Stiv-som-et-bræt yoga“. Ella kommer selv med yogamåtten i hånden og siger “Mor yoga“, for så skal jeg finde Simones videoer frem og så hygger vi os med yoga på stuegulvet.

FÅ ADGANG TIL RO YOGA GRATIS I 14 DAGE MED KODEN: ENGLEROD

Yogaunivers Online

Jeg har nok Danmarks stiveste stænger. Med mine 176 centimeter er de også pænt lange, og jeg er overbevist om at længden på mine arme bare ikke er skabt til at kunne nå jorden.. Yoga er heldigvis ikke kun for de smidige, men også for os med stive stænger, skader eller andre skavanker, det er for alle. Der er nemlig yogavideoer til alle niveauer og masser af indhold at vælge imellem.

Du kan lige nu prøve Ro Yoga gratis i 14 dage med koden: ENGLEROD. Prøv det, jeg er overbevist om at du vil elske det ligeså meget som jeg gør. Tidspunktet er også oplagt lige nu, hvor mange arbejder hjemmefra. Få børnene med på en omgang yoga på stuegulvet eller gør det når de er puttet. Du gør dig selv en tjeneste. Dette gælder også når vi ikke længere skal blive hjemme, men online yoga er bare genialt til dig der gerne vil dyrke mere yoga, men måske synes du det virker uoverskueligt at komme afsted på yogahold flere gange om ugen.

Hvad finder du inde på Ro Yogas Onlineunivers?

På Ro Yoga finder du et hav af forskellige yoga- og meditationsvideoer, og der kommer nyt indhold hver uge. Du finder Begynderyoga, Yoga for de øvede, Godmorgen Yoga, Meditation, Vinyasa, Graviditetsyoga, yoga mod menstruationssmerter, udstrækning efter løb og jeg kunne blive ved. Tjek selv udvalget af videoer lige her.

Prisen for Ro Yoga er 100 kroner om måneden ved månedlig betaling og 83,33 om måneden, hvis du betaler årligt. Du får virkelig kvalitet for pengene. Smukke videoer, god lyd og så får du bare den mest fantastiske yogalærer.

Der står reklame øverst i opslaget, men det er vigtigt for mig at sige at jeg ikke får penge for at sige ovenstående, jeg tilbød selv Simone at lave anbefalingen, men skal skrive reklame fordi jeg har fået gratis adgang til Ro Yoga.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.