Vegansk mad i London

For en måned siden tog vi en forlænget weekend i London. Claus, Ella og jeg. Claus arbejder i England, så vi mødte ham i Stansted lufthavn. Det var Ellas første flyvetur. Som den madnørd jeg er, var veganske spisesteder på min to-do liste. Mad før shopping ANY DAY! Jeg havde et par steder jeg have planlagt, at tage hen, men ellers brugte jeg HappyCow appen, der viser veganske/vegetariske valgmuligheder i nærheden af en. Den app bruger jeg altid i større byer, det gør det så meget nemmere at finde vegansk mad. 

Vi havde en 6 måneder gammel baby med i London, så af gode grunde nåede vi ikke helt vildt mange steder på de tre dage. Vi valgte at spise ude til frokost og hentede take-away om aftenen.

Deliciously Ella – A Foodies Dream

Den berømte kogebogsforfatter Ella har den mest fantastiske Deli: Weighhouse Street Deli. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til dette skønne sted. Det er et oplagt sted at spise morgenmad eller frokost.

Til morgenmad serverer de bananbrød, kokosyoghurt med gronola, grød, chia budding, bagels, pandekager og avocado toast. Til frokost er der forskellige salater du kan mine, som jeg har gjort på billedet. Der er også Bønnegryde, Dhal, karryretter, linsesuppe mm. Derudover kan du få kaffe, matcha, friskpresset juice, cashew-kakao, turmeric drikke og meget mere. Se hele menukortet på deres hjemmeside.

vegansk mad london

vegansk mad londonvegansk mad london

Whole Foods – Vegan Heaven

Som den helse-Else jeg er, skulle jeg selvfølgelig i Whole Foods og kigge på helseprodukter. De har en masse veganske færdigprodukter (hvis du er til den slags), men de har også alle mulige forskellige helseprodukter. Vi købte raw snacks, Oatlys IKaffe til kaffen på hotelværelset, chokolade og kokosyoghurt. Og så købte vi også bleer og babymad, for den slags har de også.

whole foods londonwhole foods london

whole foods london veganskvegansk is i whole foods

By CHLOE. – Skuffet, men mæt

Hvis du ligesom jeg, følger lidt med i den veganske mad verden, har du måske læst om, hvordan medstifteren Chloe kom ud af firmaet på en uheldig måde på grund af uoverensstemmelser med andre investorer. Måske ikke? Det er i hvertfald blevet en koncept restaurant og der er ikke meget personlighed over deres lokation i London. Maden var kedelig og smagsløs. Slet ikke hvad jeg havde forventet når jeg har læst om stedet. Måske havde de bare en uheldig dag, der var også super travlt, men da vi spiste maden på hotellet var vi begge enige om, at det ikke var pengene værd. Det kostede det samme som Deliciously Ella og det ville vi begge til hver en tid hellere have haft.

The Diner – Junkfood med masser af smag

The Diner er ikke udelukkende vegansk, men har et helt vegansk menukort (tjek det her). De serverer morgenmad, blandt andet pandekager, breakfast burger og vegan benedict.  Frokost og aftensmad blandt andet veganske burgere, hotdogs, salater, fritter, burrito og mac’n’cheese. Og så serverer de milkshakes, kage og is.

Virkelig greasy junkfood, helt perfekt til en lørdag aften som take-away på hotelværelset, hvor vi bare skulle slappe af. Burgeren var virkelig god. Vi fik begge en Southern Fried Seitan Burger. Kan varmt anbefales, hvis du kan lide junkfood.

vegansk junkfood londonvegansk burger london

Andre steder

Det vrimler med vegetariske og veganske spisesteder i London. Brug appen HappyCow (ikke reklame, den er bare virkelig god) og indtast din lokation. Så popper alle de nærmeste steder op. Du kan vælge om det skal være steder der har vegetariske/veganske valgmuligheder, helt vegetariske eller helt veganske. Du kan også finde helsekostforretninger.

Har du anbefalinger til grønne spisesteder i London, så del dem gerne i kommentarfeltet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.