Så bliver det ikke lettere at spise plantebaseret

Annonce for Simple Feast

Hvis du er fast læser herinde, så har du måske læst med da jeg fik Simple Feast ‘under min graviditet’ og igen ‘da vi lige var blevet nybagte forældre’. Nu er vi midt i sidste del af vores husrenovering og Simple Feast redder os igen med nem aftensmad tre dage om ugen.

Brug koden ENGLEROD25 og få 25% rabat på din levering fra Simple Feast (gælder i 30 dage).

Lige for tiden er jeg ”hjemløs” med en baby på 7 måneder. Vi renoverer den sidste del af vores hus inklusiv to badeværelser, hvilket gør det umuligt for os at bo hjemme. Derfor bor vi hos mine forældre. Når jeg siger ”vi” er det Ella og mig. Min mand Claus arbejder i England for tiden og er derfor ikke hjemme i hverdagene.

Normalt har vi fået leveret kassen til 2-3 personer, da det er fint til Claus og jeg i hverdagen. Nu er jeg hos mine forældre, hvor vi er 4 voksne: mine forældre, min lillesøster på 18 år og mig selv. Derfor har jeg via appen ’Simple Feast – min mad’ ændret min levering til deres adresse. Jeg har også bestilt en større kasse med mad til 4-5 personer. Det betyder at jeg tre dage om ugen kan lave mad til os alle sammen på 10 minutter, med en baby på armen.

bæredygtig emballage PLA

Min familie elsker grøntsagsmad, de har faktisk sjældent kød i køleskabet. Min søster spiser helt vegansk, min mor spiser pescetarisk og min far spiser heller ikke ret meget kød. Så at overbevise dem om, at spise vegansk i tre dage var ret let – for det gør de næsten i forvejen.

Grunden til at jeg igen og igen deler min begejstring for Simple Feast, er fordi jeg virkelig kan stå inde for konceptet. De opfylder nemlig følgende kriterier:

  • Plantebaseret mad
  • Økologiske råvarer
  • Hjælp til at spise sundt i en travl hverdag
  • Bæredygtig emballage

Se en video her der fortæller mere om konceptet.

simple feast

Da jeg efterhånden har fået Simple Feast kasserne leveret en del gange, har jeg også fået mange spørgsmål om konceptet. Jeg vil derfor prøve at besvare nogle af de mest hyppige spørgsmål: 

Q: Hvad med alt det plastik, produkterne kommer i, det er da ikke bæredygtigt?

A: Selvom det ligner plastik, så er det ikke plastik, men PLA (Polylatic Acid). PLA er et bionedbrydeligt materiale fra vedvarende kilder, såsom restfibre fra majs-, sukker- og kartoffelproduktion.

Q: Hvad med papkassen?

A: Du kan folde den sammen og stille den foran din dør når du får leveret næste leverance. Så tager fragtfirmaet papkassen med retur. Du kan også beholde den til opbevaring af ting eller selv tage den til genbrugsstationen.

Q: Hvad nu hvis jeg ikke er hjemme når kassen bliver leveret, kan maden holde sig kold?

A: I kassen er der papdunke med frossent vand der sørger for at din mad holder sig kold. Så de kan altså sagtens stå til du kommer hjem og kan sætte varerne i køleskabet.
Q: Er det nemt at lave?
A: Ja mega nemt. Jeg laver maden med en baby på armen eller lige ved siden af. Tager ikke mere end 10 minutter.

Q: Kan man bestille til én person?

A: Nej det kan man desværre ikke, men hvis du bestiller kassen til 2-3 personer har du også rester til frokost dagen efter. Jeg var alene hjemme i en uge, hvor jeg fik maden leveret og jeg var glad for at have til både aftensmad og frokost næste dag.

Q: Er det børnevenligt? Og hvad med helt små børn der spiser BLW?

A: Maden er forholdsvis børnevenlig, for grøntsagsglade børn. Der er ikke overdrevent stærke retter, så jeg vil mene de fleste børn kan være med. Medmindre de altså er lidt kræsne omkring grøntsager (bedøm selv ud fra billederne nedenfor). Noget af maden er BLW venligt, men slet ikke hver dag. Med helt små babyer der ikke må få ret meget salt, så vil jeg anbefale at lave separat mad ved siden af og så kan de sagtens smage lidt af maden for at prøve nye smagsoplevelser.

Q: Hvilken slags mad får man hos Simple Feast?

A: Alt muligt forskelligt. Overordnet sund mad. I får lige lidt billeder af noget af det mad jeg har fået leveret i den tid jeg har fået Simple Feast. Så kan i selv bedømme:

mad fra simple feast mad fra simple feast mad fra simple feast mad fra simple feast  mad fra simple feast mad fra simple feast mad fra simple feast mad fra simple feast

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.