Milkshake med Raw Cake Strawberry Swirl

Annonce for Chriis

Jeg er gift med is-elskeren over alle is-elskere. Året rundt craver han is. Så da jeg blev spurgt om jeg ville lave et samarbejde med Chriis, der laver mælkefri is af mandelmælk og sojamælk, skyndte jeg mig at sige ja. Jeg har fuldt firmaet lige siden jeg så dem i tv-programmet Løvens Hule, og som tidligere iværksætter, vil jeg gerne være med til, at bakke op om en virksomhed som Chriis der laver skønne plantebaserede produkter. 

De har netop lanceret to nye økologiske raw cake varianter baseret på mandelmælk. En variant med Raw Cake Lemon med Strawberry Swirl (som vist på billedet) og en Caw Cake Brownie med Rich Chocolate. De nye varianter forhandles i Salling, Meny og på Nemlig.com.

  

Milkshake med Raw Cake Strawberry Swirl
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Total time:
Serves: 2 personer
Mælkefri milkshake med Raw Cake Lemon Strawberry Swirl fra Chriis.
Ingredients
  • 4 spsk jordbær is (jeg har brugt Chriis Strawberry Swirl)
  • 200 g frosne jordbær
  • ca. 5 dl mandelmælk
  • vegansk flødeskum som topping
Instructions
  1. Blend is, jordbær og mandelmælk i en blender.
  2. Tilsæt mere mandelmælk, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
  3. Server i et glas med flødeskum på toppen.
  4. Kan enten spises med ske eller drikkes med sugerør (selvfølgelig IKKE plastik sugerør), afhængig af hvor tynd du laver den.

 

2 Comments
    1. Jeg har brugt en vegansk flødeskum på spray. Du kan få både på ris og soja. Kan købes på Veggie-shop24 eller i helsekosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.