Oliventapenade med peberfrugt

Der findes ikke grøntsager eller frugt jeg ikke bryder mig om; med undtagelse af oliven. Indtil fornylig da jeg fandt ud af, at jeg rent faktisk godt kan lide sorte oliven. Jeg har derfor eksperimenteret med en oliventapenade, som jeg kan sige at jeg er VILD med. Så hvis du ligesom jeg, ikke er så vild med oliven, så giv denne opskrift en chance. Server denne tapenade til andre lækre tapas.

Oliventapanade

Opskrift til en lille skål (som vist på billedet)

Ca. 100 gram drænede sorte oliven u. sten

1-2 fed hvidløg

1 spsk. koldtpresset ekstra jomfru olivenolie

3 spsk. kapers

1 rød peberfrugt

I en foodprocessor eller minihakker hakkes alle først oliven, hvidløg og kapers. Peberfrugt åbnes og skæres i mindre stykker og hakkes med.

Server til lækkert brød, grissini og en masse andre tapas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.