Jordens Bedste Købmand: et kig i mit køleskab

Reklame for Aarstiderne / Jordens Bedste Købmand

Hvis du ligesom jeg, er en rigtig økofreak, så bliver du glad for at høre om Aarstidernes nye koncept: Jordens Bedste Købmand. En økologisk købmandsbutik, hvor du kan købe alt, hvad du skal bruge til hverdagen (og weekenden). Du kan selvfølgelig stadig få de velkendte måltidskasser og grøntkasser, men du kan nu også købe grøntsagerne enkeltvis. Derudover har de tilføjet en masse nye produkter herunder et stort udvalg af plantebaserede varer, kolonialvarer og en masse lækre økologiske specialiteter. Disse kan også kombineres sammen med din måltidskasse, så det er super fleksibelt og nemt at du kan få alle dagligvarerne fra ét sted.

Den nye købmandsbutik er stadig en beta-udgave og er ikke officielt lanceret endnu, MEN jeg har fået lov til at lukke jer tidligere ind og shoppe på siden inden åbning ved brug af dette link.
Plantebaseret køleskab

Forestil jer lige at gå ind i et supermarked med 100% økologiske råvarer, hvor ingen af varerne er transporteret med fly, fra en virksomhed der rent faktisk forpligter sig til deres CO2-regnskab. En virksomhed der har høje kriterier for kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed og selvfølgelig økologi. Ja, det kan du altså nu hos Jordens Bedste Købmand. Netop derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, da Aarstiderne kontaktede mig angående et samarbejde – jeg er selv virkelig begejstret for deres måde at drive forretning på..

Efter indkøb på Aarstidernes nye side er mit køleskab virkelig #fridgegoals – et køleskab der inspirerer mig til at lave mad og spise en masse grønt.

Her er hvad jeg bestilte:
  • Grøntsager: farvede gulerødder, lilla kartofler og søde kartofler, kål, kejserhatte, friske spirer, forskellige sjove græskar, snack grøntsager og friske krydderurter.
  • Plantebaserede produkter: kokos- og cashewyoghurt, plantedrik, tofu, seitan, tæmpeh, grøntsagsdeller, veganske dumplings, hummus, plantepostej, gnocchi, pesto, reduceret grøntsagsfond og tomatsuppe
  • Specialiteter: kimchi, fermenteret salsa, kombucha, rugsurdej, friskpresset juice og æblemost
  • Andre dagligvarer: granola, syltetøj, sennep, surdejsbrød og rugbrødsboller, pasta, tortillas, risottoris og mel
I løbet af ugen har jeg både lavet skøn morgenmad, madpakker og aftensmad ud af varerne fra Aarstiderne. Her er nogle af de retter jeg lavede i løbet af ugen:
veganske dumplings og kimchi
Tomatsuppe med brødcroutoner
Lilla søde kartofler
Veggiedeller, stegte pralbønner, søde kartofler og hummus
veganske madpakker
veganske madpakker
plantebaseret madpakke
stegt tæmpeh i tortilla wrap
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.