Superfood Smoothie med Matcha, Hamp og Byggræs

Er du ligesom mig, typen der har skuffen fuld af diverse superfoods? Så er denne smoothie måske noget for dig. Jeg har efterhånden fået en ret god samling af diverse superfoods pulver i alle regnbuens farver. Superfoods kan være gode til at farve maden med, derudover indeholder de samtidig en masse gode næringstoffer, så du nemt kan pimpe din smoothie eller juice. Byggræs er blandt andet rig på folsyre, spirulina indeholder B12, Matcha indeholder naturlige antioxidanter og hamp indeholder gode fedtstoffer.

Hvis du ikke har superfoods liggende, kan du sagtens lave den samme smoothie med blot banan, broccoli og mandelmælk. Dette er blot et forslag til, hvordan du på en nem og velsmagende måde kan bruge de sunde superfood pulver.

grøn smoothie

Superfood Smoothie med Matcha, Hamp og Byggræs
Author: Johanne Mosgaard
Prep time:
Total time:
Serves: 1 person
Superfood smoothie i en flot lysegrøn farve.
Ingredients
  • 1 lille moden banan
  • 1 stor håndfuld frossen broccoli
  • 2 spsk afskallede hampefrø
  • 1 tsk spirulina
  • 1 tsk byggræs
  • 1 tsk matcha
  • 2-3 dl mandelmælk (efter behov)
Instructions
  1. Blend alle ingredienserne i en god smoothie.
  2. Tilsæt mandelmælk efter behov.
  3. Drik med det samme.

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.