Vegansk og økologisk mad leveret til døren

Reklame for Simple Feast

Jeg har de sidste fire uger fået leveret mad fra Simple Feast. Jeg elsker at lave mad og udvikle mine egne opskrifter, men som højgravid er overskuddet bare ikke, hvad det har været. Jeg er stadig fuldtid på mit studie og går først på barsel om et par uger. Derfor er det virkelig rart med lidt aflastning fra madlavningen, så jeg stadig får spist sundt og varieret i hverdagene.

Da jeg blev spurgt om jeg ville lave et samarbejde med Simple Feast, var jeg ikke i tvivl. Simple Feast er nemlig en virksomhed med en vision, som er meget tæt på min egen. De arbejder for en mere plantebaseret verden, hvor grøntsagerne er i fokus. De vil gerne gøre det nemt, at spise sundt og grønt. Udover deres fokus på sundhed, så har de også fokus på bæredygtighed. At retterne er uden kød og, at maden er økologisk er selvfølgelig i sig selv bæredygtigt, men også deres emballage er lavet af organisk, bæredygtigt og 100 procent bionedbrydelige materialer. Du kan se en video, hvor Simple Feast fortæller om deres vision her.

Få 25% rabat på din første uge hos Simple Feast. 
Brug koden: englerod25

Virkelig nemt.. 

Maden bestilles på appen ’Simple Feast – Min Mad’, hvor man også kan se nuværende og næste uges menu, inkl. en liste over indholdet af retterne og hvordan de skal tilberedes. Maden bliver leveret tirsdag og indeholder mad til tre dage: tirsdag, onsdag og torsdag. Kassen der bliver leveret indeholder bøtter med mad til de forskellige dage, markeret med dag 1, 2 og 3, samt en seddel der beskriver, hvordan retterne skal tilberedes.

levering fra simple feast

Tilberedningen tager lige omkring 10 minutter. Retterne er nemlig lavet på forhånd, og der er altid flere forskellige elementer, et hovedelement og forskellige slags tilbehør. Du skal altså ikke til, at lave maden fra bunden, du skal blot varme eller stege, måske blande en salat sammen med dressing. Virkelig nemt!

Plantebaseret, økologisk og varieret.. 

Udover at det er virkelig nemt, at tilberede, så er maden også super velsmagende, og meget varieret. De sidste fire uger har jeg fået mange forskellige plantebaserede retter. Vi har fået leveret deres veganske kasse, der også er økologisk, med mad til 2-3 personer, som passer rigtig godt til to ret sultne personer. Der har i hvert fald været rigeligt mad herhjemme. De dage, hvor jeg har været alene, har jeg både haft mad til aftensmad og frokost dagen efter, så det har været begrænset, hvor meget jeg har købt i hverdagene.

linsegryde broccolisalatveggieburger

Simple Feast er genialt til dig der ønsker, at prøve en mere plantebaseret kost, til dig som har travlt i hverdagen eller ikke gider at lave mad, men stadig gerne vil spise sundt eller til dig der bare er nysgerrig.

Hvis du også vil prøve Simple Feasts geniale koncept, så får du 25% rabat på din første uge, hvis du bruger rabatkoden: englerod25

Rabatkoden gælder til og med d. 5. marts 2018.  

dhaltagine baba ganoush naanbrød

2 Comments
  1. Er meget interesseret i at høre mere om jeres varer, bindingsperiode, priser, om I leverer til hustande med kun én person osv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.