Fyldte peberfrugter på grillen

Sponsoreret af SuperBrugsen

I samarbejde med SuperBrugsen der står bag initiativet Mig og Min Mad, har jeg fået min debut som TV-kok (eller nærmere YouTube-kok). Det er der blandt andet komme denne video ud af, hvor jeg laver fyldte peberfrugter med couscous der er rørt med hjemmelavet harissa. Retten er inspireret af det marokkanske køkken og er en opskrift fra min kogebog VEGANSK.

Jeg er glad for at kunne være med i Mig og min Mad som det veganske indslag, og være med til, at gøre vegansk mad mere almindeligt i Danmark. Coop har gjort en stor indsats for, at gøre det lettere for danskerne, at spise vegansk. Selv min lille lokale Dagli’ Brugsen (i en by med 500 indbyggere) har havremælk og havre-baseret is og den nærmeste SuperBrugsen i Hadsund, har en lille vegansk sektion med veganske færdigretter, vegansk oste-alternativer, yoghurt-alternativer, plus de har en fantastisk grøntafdeling, masser af økologiske varer og specialiteter. Det er noget som jeg gerne vil støtte op om, så derfor var jeg slet ikke i tvivl, da jeg blev spurgt om et samarbejde.

Jeg håber i vil tage rigtig godt imod denne video og de kommende. Hvis du vil se flere af disse videoer, skal du huske, at subscribe til Mig og min Mad på YouTube. Du finder hele opskriften på Mig og Min Mads hjemmeside.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.