Kålchips på 15 minutter – Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Kålchips på 15 minutter

Sprøde og lækre kålchips. Med kun fem minutters forberedelse og ca. 10 minutter i ovnen, har du hurtigt lækre snacks til aftenhyggen på sofaen, eller som tilbehør til tapas. Jeg har både lavet dem med palmekål og grønkål og begge dele smager skønt. 

kålchips

Opskrift til 2 personer

1 bundt palmekål eller ca. 100 gram grønkål

1-2 tsk. olivenolie

Salt eller sojasauce

Krydderier efter smag; eksempelvis 1 tsk. liquid smoke el. røget paprika, 1 tsk. løg- eller hvidløgspulver og en smule chilipulver.

Start med at skære stænglen fra kålen, og skær derefter kålen i mindre stykker. I en skål blandes olivenolie, salt og alle krydderierne og kålen vendes deri.

De krydrede kål lægges på en bageplade med bagepapir, og bages ved 175 grader varmluft i ca. 10 minutter (hold godt øje med dem!).

De sprøde chips er nu klar til at blive spist!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.