• Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Plantebaserede opskrifter af Johanne Mosgaard

Madblog med grøntsagerne i fokus.

  • Forside
  • Om mig
    • Om mig
    • Omtale
  • Mine kogebøger
  • Bolig
  • Inspiration
    • Rejser
  • Opskriftsindex
  • Kontakt
    • Om Englerod & Reklamepolitik

4. august 2015

Pasta drys

Et simpelt men virkelig lækkert tilbehør til dine pastaretter eller i salater. Lavet på cashewnødder og det magiske krydderi, som ikke må mangle i dit plantebaserede køkken – gærflager. Gær-hva-for-noget? tænker du måske. Gærflager er inaktiv gær som anvendes til at give ostesmag i veganske retter, f.eks. i vegansk ostesauce eller i denne opskrift. 

Udover den lækre smag, de giver i madlavning, er gærflager også rige på vitamin B. Gå efter de lyse gærflager, de giver efter min mening den bedste smag. Gærflager kan købes i de fleste helsebutikker/net helsebutikker.

pastadrys

Denne opskrift giver et glas pasta drys

100 gram cashewnødder*

25 gram gærflager

1-2 tsk. løgpulver

1 tsk. salt

*bruger du saltede cashewnødder kan du undlade salt i opskriften

Cashewnødderne hakkes godt i en foodprocessor. Gærflager, hvidløgspulver og salt køres med i maskinen, så det hele bliver blandet godt sammen.

Server pasta drys til en lækker pastaret, f.eks. spaghetti tomatsovs.

Din pasta drys opbevares på glas (behøver ikke at stå på køl), kan fint holde sig et par måneder (eller mere).

Del dette:

  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)

Relateret

Filed Under: Tilbehør Tagged With: mælkefri, plantebaseret, vegansk ost, vegansk parmesan

Se også:

Bløde spinat boller

Quinoagryde med rød karry, peanutbutter og gurkemeje

Mit 2016 i (mad)billeder..

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Spaghetti bolognese: Vegansk, nem og hurtig - Freya Emilie siger:
    10. november 2018 kl. 8:01

    […] den veganske spaghetti bolognese med vegansk pastadrys (opskrift her) og frisk basilikum på toppen. […]

    Svar
  2. Bønnepasta med broccolicreme – Englerod siger:
    23. februar 2016 kl. 0:17

    […] 2-3 spsk. pastadrys […]

    Svar
  3. Ultimativ inspiration til vegansk pizza uden 'erstatninger' siger:
    17. januar 2016 kl. 15:51

    […] vegansk parmesan over for lige at give pizzaen et touch af ost. Den findes i mange udgaver, f.eks. denne fra […]

    Svar
  4. VIDEO: Vegansk julesteg, fyldt butternut squash | Veganisme Blogs siger:
    10. december 2015 kl. 23:54

    […] *Find opskrift på pastadrys her […]

    Svar
  5. VIDEO: Vegansk julesteg, fyldt butternut squash | Englerod siger:
    10. december 2015 kl. 23:21

    […] *Find opskrift på pastadrys her […]

    Svar
  6. “Brødsovs” til pastaen | veggae siger:
    15. oktober 2015 kl. 11:35

    […] Kender I det, nå I står med nogle kedelige, tørre skiver rugbrød og tænker “der er ikke nogen, der gider at spise det her”, eller hvis mindste holdbarhed er ved at overskride, og der er bare lidt for mange skiver i den pose til at nå at bruge? Det gør jeg i hvert fald og i dag fandt jeg på brød som et alternativ til kødet i kødsovsen! Det er en let ret, som du kan lave fuldstændig ligesom almindelig kødsovs – bare uden kødet! Som topping har jeg lavet en vegansk parmasan-udgave, som bare er blendede hasselnødder, gærflager, løgpulver og salt. Jeg har skiftede cashewnødder ud med hasselnødder, men opskriften på ‘pastadrys’ er at finde på Englerod. […]

    Svar
  7. Super sunde sommersalater | Englerod siger:
    17. august 2015 kl. 19:36

    […] 2-3 spsk. pastadrys […]

    Svar
  8. Aubergine bruschetta | Veganisme Blogs siger:
    10. august 2015 kl. 11:49

    […] Pasta drys […]

    Svar
  9. Aubergine bruschetta | Englerod siger:
    10. august 2015 kl. 11:43

    […] Pasta drys […]

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primary Sidebar

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Johanne Mosgaard

Mit navn er Johanne og dette er min madblog Englerod. Her deler jeg min passion for lækker grøntsagsmad. Læs mere...

Bestil min kogebog

Bestil min kogebog

Følg med på Facebook

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

En farverig madplan – til dig der elsker grøntsager

Bogtrailer for min kogebog

NYHEDSBREV

Footer

Instagram

Copyright© 2019 · Englerod.dk

Jeg anvender cookies for at sikre, at jeg giver dig den bedst mulige oplevelse af min hjemmeside. Hvis du fortsætter med at bruge dette site, vil jeg antage at du er indforstået med det.Ok