Spinat smoothie

Mange husker nok Skipper Skræk tegnefilmene, hvor han spiser sig til superkræfter ved hjælp af spinat. De grønne blade er rige på A og C vitamin, folat, kalcium og jern – især i rå form får man gavn af disse gode egenskaber. Denne smoothie kan være et let morgenmåltid eller et mellemmåltid i løbet af dagen. Den giver dig ikke superkræfter, men den hjælper dig godt på vej.

smoothie

Opskrift til 1 stor smoothie

2 dl mandelmælk*

2 små modne bananer

2 store håndfulde frisk eller frossen spinat

½ lime

1 spsk. chia- eller hørfrø

*Ris, soja, havre- eller anden plantemælk kan også bruges

I en blender blendes først mandelmælk, bananer, spinat og saften fra en halv lime. Chia- eller hørfrø tilsættes og det hele blendes godt igennem i et par minutter. Ønsker du en tyndere smoothie tilsættes lidt mere mandelmælk.

Nyd den med det samme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.