Plantebaseret kok Johanne Mosgaard

Om Englerod

Mit navn er Johanne Mosgaard, jeg er 30 år gammel og bor Nordjylland med min mand, vores datter og to hunde. Jeg arbejder til daglig som opskriftsudvikler og content creator, både på egne kanaler, men også i samarbejde med en række kendte brands.

Her på siden deler jeg min passion for velsmagende og farverig grøntsagsmad. Jeg er oprindeligt uddannet Multimediedesigner og har en Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring. Min interesse for madlavning opstod i takt med, at jeg ændrede min livsstil. Jeg stoppede med, at spise pattedyr da jeg var 13 år og blev vegetar, da jeg flyttede hjemmefra. Efterhånden er min kost blevet mere og mere plantebaseret og i 2013 oprettede jeg min blog Englerod, hvor jeg stadig nyder at dele mine plantebaserede opskrifter.

I 2015 udgav jeg min første kogebog og har siden skrevet tre kogebøger udgivet hos Politikens Forlag. 

Du kan købe kogebøgerne direkte af mig via min webshop – her kan du også læse mere om mine madkurser som jeg løbende afholder. 

26 Comments
  1. Fed historie, – fed udvikling. Glæder mig til at læse dine opskrifter og studere dine køkkenhaveprojekter. Mvh Wulffi

  2. Jeg har for nyligt kastet min kærlighed over plantebaseret mad, så jeg vil med glæde følge med og få inspiration til madlavning 🙂
    De bedste hilsner
    Nanna

    1. Hej Nanna,
      Hvor skønt med din nye livsstil og dejligt du har lyst til at følge med <3
      Hav en skøn dag!
      Kh. Johanne

  3. Har kigget lidt på din blog og er blevet lidt motiveret for at skifte nogle “ køddage” ud med dine spændende opskrifter. Glæder mig til at følge dig.
    Kh Marianne

    1. Kære Marianne,
      Det er så skønt at høre. Rigtig god fornøjelse 🙂
      De bedste hilsner
      Johanne

  4. Hej Johanne, hvor køber du vanilieproteinpulver? Det jeg umiddelbart kan se på nettet koster over 300 kr., så det er lidt dyrt 🙂
    Hilsen Janet

    1. Hej Janet.
      Jeg bruger Plant force. Du har ret det koster 300,- for 800 gram proteinpulver. Men man bruger ikke ret meget af gangen.
      Så du skal jo bare gøre op med dig selv om det er noget du vil bruge. Jeg bruger det kun i madlavning og min pose holder et lille års tid.
      Mvh Johanne

    1. hej Frida
      Har først set din kommentar nu. Hvor er du sød! Jeg har lige været et smut inde på din blog og vil bestemt følge med, da jeg elsker DIY projekter og kreative ting. Knus Johanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.