Hvem står bag Englerod?

Mit navn er Johanne, jeg er 28 år gammel og bor tæt på Rold Skov i Nordjylland med min mand, vores datter og to hunde. Jeg er uddannet Multimediedesigner og har en overbygning i International Handel og Markedsføring. Udover marketing, er min store interesse madlavning, med grøntsager for at være helt specifik. Jeg dyrker også min egne grøntsager i vores to køkkenhaver.

På min blog Englerod deler jeg min passion for velsmagende og farverig grøntsagsmad. Jeg bruger nemlig en del timer i køkkenet. Min interesse for madlavning opstod i takt med, at jeg ændrede min livsstil. Jeg stoppede med, at spise pattedyr da jeg var 13 år og blev vegetar, da jeg flyttede hjemmefra. Efterhånden er min kost blevet mere og mere plantebaseret og i 2012 oprettede jeg min blog Englerod, hvor jeg stadig nyder at dele mine plantebaserede opskrifter.

I 2015 udgav jeg min første kogebog Grønskolling. Året efter købte Politikens Forlag rettighederne til bogen og genudgav den i en ny udgave. Min anden kogebog hedder VEGANSK – Livin’ la vida vegan (reklamelink), den udkom i foråret 2017. Min nyeste kogebog VEGANSK GRUNDKØKKEN (reklamelink) udkom i 2020.

20 Comments
 1. Fed historie, – fed udvikling. Glæder mig til at læse dine opskrifter og studere dine køkkenhaveprojekter. Mvh Wulffi

 2. Jeg har for nyligt kastet min kærlighed over plantebaseret mad, så jeg vil med glæde følge med og få inspiration til madlavning 🙂
  De bedste hilsner
  Nanna

  1. Hej Nanna,
   Hvor skønt med din nye livsstil og dejligt du har lyst til at følge med <3
   Hav en skøn dag!
   Kh. Johanne

 3. Har kigget lidt på din blog og er blevet lidt motiveret for at skifte nogle “ køddage” ud med dine spændende opskrifter. Glæder mig til at følge dig.
  Kh Marianne

  1. Kære Marianne,
   Det er så skønt at høre. Rigtig god fornøjelse 🙂
   De bedste hilsner
   Johanne

 4. Hej Johanne, hvor køber du vanilieproteinpulver? Det jeg umiddelbart kan se på nettet koster over 300 kr., så det er lidt dyrt 🙂
  Hilsen Janet

  1. Hej Janet.
   Jeg bruger Plant force. Du har ret det koster 300,- for 800 gram proteinpulver. Men man bruger ikke ret meget af gangen.
   Så du skal jo bare gøre op med dig selv om det er noget du vil bruge. Jeg bruger det kun i madlavning og min pose holder et lille års tid.
   Mvh Johanne

  1. hej Frida
   Har først set din kommentar nu. Hvor er du sød! Jeg har lige været et smut inde på din blog og vil bestemt følge med, da jeg elsker DIY projekter og kreative ting. Knus Johanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.