Grøn smoothie med spinat, avocado, dadler og matcha

Jeg fik den skønneste grønne smoothie på Mallorca. Den var grøn, men sød og havde et strejf af matcha. Det kunne smages at den var sødet med dadler og det smagte fantastisk. Det endte med at min 1-årige datter drak over halvdelen af min smoothie, da hun var så vild med den. Hun havde netop lært at drikke med sugerør, så den var hurtigt væk.

Med inspiration fra de smagsindtryk jeg fik på Mallorca, har jeg lavet min egen variant, hvor jeg også har tilsat avocado. Jeg håber du kan bruge denne opskrift til inspiration til en grøn variant. Varier med mængderne af grønt og matcha efter smag.

grøn smoothie med avocado
 

Grøn smoothie med spinat, avocado, dadler og matcha

Jeg fik den skønneste grønne smoothie på Mallorca. Den var grøn, men sød og havde et strejf af matcha. Det kunne smages at den var sødet med dadler og det smagte fantastisk.

Forb. tid0 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid5 minutter
Ret: Drinks
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

 • 4 dl havre- eller mandelmælk
 • 5-6 dadler u. sten
 • 1 spsk mandelsmør (kan undlades)
 • 1 avokado
 • 1 moden banan
 • 1 håndfuld frisk spinat
 • 1 tsk matcha
 • 1 stor hånfuld isterninger

Sådan gør du

 • Blend alle ingredienserne sammen på fuld power i din blender til din smoothie er helt cremet og lækker.
 • Hvis du ønsker en tyndere smoothie, kan du tilsætte lidt ekstra plantemælk.
 • Server med det samme eller opbevar i køleskabet og server den indenfor et døgn.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.