Lidt hjælp i hverdagen med veganske og økologiske måltidskasser

Annonce for Simple Feast

Tirsdag bliver der leveret mad fra Simple Feast med mad til tre dages aftensmad. Sunde, plantebaserede og økologiske retter leveret i bæredygtigt emballage, lige i min ånd. Med en baby på 3 måneder og meget lidt overskud, er det et genialt koncept til vores lille familie.

Brug rabatkoden: ENGLEROD25 og få 25% rabat på måltidskasser fra Simple Feast (gælder i 30 dage).

Måske læste du med, da jeg fik leveret Simple Feast under min graviditet. Da jeg fødte en måned før tid, nåede jeg ikke, som planlagt, at fylde min fryser med en masse hjemmelavet mad. De første uger var vi indlagt, efterfølgende havde min mand også fædreorlov et par uger, samtidig med at Ella sov rigtig godt i starten. Så derfor fik vi egentlig lavet god mad den første måneds tid.

Nu er det for alvor blevet hverdag. Claus går på arbejde hver dag, og ofte står vi klokken 17 og spørger hinanden, hvad vi skal lave til aftensmad. Med et halvtomt køleskab, lidt wokgrønt i fryseren og konserves i skabet, har vi fået så meget wokmad, og det bliver altså bare lidt for kedeligt i længden. Når overskuddet ikke er så stort og der ikke er planlagt noget, bliver det også hurtigt lidt mere usunde retter.

Netop derfor er Simple Feast genialt til os. Tirsdag, onsdag og torsdag skal vi ikke tænke på aftensmad og tilberedningen tager ikke mere end 10 minutter. Leveret i kasser inddelt efter de tre dage, er det let og overskueligt, at lave maden. Ofte er tilberedningen blot lidt opvarmning, enten i ovn eller på pande, og så blande en salat sammen. De resterende dage i ugen er der så stadig plads til, at kunne eksperimentere lidt selv.

simple feast simple feast emballage

Med Ella sovende i viklen kan jeg nemt og hurtigt tilberede aftensmaden. Vi bor over 10 km fra et ordenligt supermarked, så jeg får bare ikke handlet ind i hverdagene, når jeg skal slæbe en baby med rundt alene. Via Simple Feast appen ’Simple Feast – Min Mad’ kan jeg se næste uges menu, læse ingredienslister og næringshold på retterne og så kan jeg også bestille maden via appen.

Johanne Mosgaard baby i vikle

Da vi i forvejen spiser plantebaseret herhjemme, er det ikke noget nyt for os med de kødfrie retter, men derfor er det stadig sjovt at prøve nye ting, som jeg måske ikke selv havde fundet på. Maden vil dog også være oplagt til dig der gerne vil indføre flere kødfrie dage, men måske mangler inspiration til at komme i gang. Og så er det altså en ret velsmagende måde, at skåne miljøet for den klimabelastning som dyreproduktion medfører.

simple feast tilberedning simple feast tilberedning simple feast mad simple feast vegansk

Du har måske hørt udtrykket, at du stemmer med dine penge. Det gør du i høj grad. Jeg stemmer for mere en bæredygtig madkultur. Det betyder ikke, at alle nødvendigvis skal blive veganere, for det bliver vi næppe natten over. Hvis vi alle spiste vegetarisk eller vegansk tre gange om ugen, ville det gøre en kæmpe forskel for vores planet. Simple Feast giver dig mulighed for, at gøre det på en virkelig nem måde. Hvis du vil høre mere om Simple Feasts holdning til bæredygtighed, kan du se en video om det lige her.

Hvis du har fået lyst til, at prøve Simple Feasts måltidskasser, så kan du bestille den lige her. Brug rabatkoden ENGLEROD25 og få 25% rabat på din levering (gælder i 30 dage).
2 Comments
 1. Hold da op, det ser lækkert ud!

  Simple Feast er også en sikker vinder herhjemme!

  Vi skiftes lidt mellem måltidskasserne, og i næste uge står den på Simple Feast. Nu hvor jeg har set dine billeder, glæder jeg mig mere!

  KH Nanna

 2. Dit indlæg gør mig endnu mere vild med Simple Feast. Jeg har prøvet dem en del gange og elsker deres høje kvalitet.
  Jeg håber der kommer mere af sådan noget her til os veganere og vegetarer!

  Fedt indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.