Vegansk – Livin’ la vida vegan af Johanne Mosgaard

DKK 250,00

Velkommen til endnu en lækker kogebog af Johanne Mosgaard med ny inspiration til mange flere nemme, lækre og sprudlende veganske retter. 

Johanne elsker at gå i køkkenet og lave mad, og hun er hele tiden i gang med at udvikle nye retter eller får ideer til nye opskrifter, der lige skal prøves af. Det kan fx være sammensætningen af forskellige grøntsager eller forsøg på at implementere gamle velkendte retter i det vegetariske køkken. Altid med fokus rettet mod en god balance mellem smagsoplevelse, konsistens og farver.

Vegansk indeholder over 120 nye opskrifter. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er lavet til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk eller ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser.

”Hyg dig med madlavningen, og lad være med at stresse over det,” siger Johanne. ”Madlavning skal være sjovt, og resultatet skal være godt, og det bliver altså bare bedre, når måltidet er lavet med et drys kærlighed og et smil på læben!”

Forlag: Politikens Forlag

12 in stock

Kategori:

Description

Vegansk – Livin’ la vida vegan er en vegansk kogebog af Johanne Mosgaard. Bogen viser en farverig og velsmagende udgave af den veganske livsstil. Bogen indeholder over 100 grønne retter. Vegansk indeholder over 120 nye opskrifter. Bogen er inddelt efter dagens måltider, og der er inspiration til alle måltider, både til hverdag og gæster. Bogen er lavet til alle, der spiser vegansk eller vegetarisk eller ønsker ideer til kødfrie dage. Johanne kommer undervejs med gode råd, tips og bud på alternative ingredienser.

Ønsker du bogen signeret af forfatter? Så skriv det i bemærkninger ved checkout! 

Hardback.

Additional information

Weight 0.70 kg