Madpandekager med veggie-bolognese og friske grøntsager
En børnevenlig ret som min datter elsker. Jeg serverer alle ingredienserne seperat så min datter selv kan bestemme, hvilke slags grøntsager hun vil have til. Denne veggie-bolognese er ret mild og smagen er afrundet med lidt madlavningsfløde, netop for at gøre den ekstra børnevenlig. Retten er bestemt også voksen-venlig - tilsæt evt. lidt chili, hvis du vil have lidt spice!
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid25 minutter min
Ret: Aftensmad, Børnevenlig mad
Servings: 4 personer
Author: Johanne Mosgaard
Veganske madpandekager
- 4 dl plantedrik eller vand
- 200 g hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk sukker
- 1 tsk gurkemeje
- 1/2 tsk salt
- oliven- eller rapsolie til stegning
Veggie-bolognese
- 1 lille løg
- 2 fed hvidløg
- 300 g vegansk mince fra køl eller frost
- 2 tsk sød paprika
- 1 tsk tørret oregano
- 400 g mosede eller hakkede tomater
- 1 dl madlavningsfløde fx på ris eller havre
- friskkværnet peber
- salt
Friske grøntsager
- 100 g frisk salat eller spinat
- 2-3 gulerødder
- frisk timian