Go Back
+ servings

Sprød granola med græskarkerner, pekannødder og kanel

Sprød og lækker granola med havregryn, græskarkerner, pekannødder og kanel. Simple ingredienser - men en granola fuld af smag.
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 1 bradepande
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 200 g grovvalsede havregryn
  • 100 g pekannødder
  • 75 g græskarkerner
  • 2-3 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljepulver eller 1 vaniljestang
  • 1 knsp salt
  • 1 dl ahornsirup
  • 1 spsk raps- eller kokosolie kan undlades

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  • Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål. Fordel det på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ca. 15 minutter - vend gerne rundt i granolaen når det har bagt halvdelen af tiden.
  • Lad din granola køle helt af på bagepladen, så den bliver helt sprød. Server den til yoghurt, grød eller med din yndlings plantedrik.
  • Opbevar i lufttæt beholder - kan holde sig i flere uger, hvis den ikke er spist inden.