Go Back
+ servings

Mini bananpandekager - bananskiver vendt i pandekagedej

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid20 minutter
Samlet tid25 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 4 spsk sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vaniljesukker eller 1 vaniljestang
  • 1 nip salt
  • 4 dl mælk fx plantedrik, soja- eller havredrik
  • 4 modne bananer
  • smør til stegning fx smørbar blok

Til servering

  • friske bær
  • ahornsirup

Sådan gør du

  • Hæld de tørre ingredienser i en skål og pisk dem sammen med mælk. Skær bananer i ca. 1/2-1 cm tynde skiver og vend dem i skålen med dej, sørg for at de ikke hænger sammen.
  • Varm en pande med smør og tag bananerne op af skålen med en gaffel og læg dem på panden en efter en. Fortsæt med alle bananskiverne. Brug overskydende dej til at lave ekstra (brunch størrelse) pandekager.
  • Server pandekagerne med friske bær og sirup.