Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skyl og skrub kartofler. Læg to grydeskeer og en kartoffel imellem dem, så du ikke kommer til at skære helt i bund, skær ca. 2/3 dele ned igennem kartoflerne. Læg dem i et smurt ovnfast fad og pensl dem med olie, drys med salt og tørret rosmarin. Bag dem i ca. 60 minutter.
Del hokkaido græskaret over på midten. Fjern kerner og skær skrællen af det halve græskar (brug den anden halvdel til en anden græskarret - søg her på bloggen for inspiration). Skær græskaret i skiver og læg det på en bageplade med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen når kartoflerne har fået ca. 30 minutter og lad græskaret bage med de sidste 30 minutter.
Varm en pande med lidt olie og steg kikærterne med sød paprika og lidt salt. Steg til de er gyldne.
Hæld tahin, citronsaft, vand og lidt salt i en beholder med låg (eller brug en minihakker) og ryst beholderen grundigt indtil du har en cremet dressing. Juster evt med mere vand eller ekstra tahin. Smag til med salt.
Anret en salat af rucola, hasselback kartofler, bagt græskar, stegte kikærter og tahindressing.