Go Back
+ servings

Svampetoast

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid15 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1/2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g brune champignoner
  • 1 dl madlavningsfløde fx på havre- eller ris
  • 1 tsk tørret estragon
  • 1 knivspids chiliflager
  • 1 spsk olivenolie til stegning
  • friskkværnet peber
  • salt

Til servering

  • 1-2 stykker ristet brød

Sådan gør du

  • Hak løg fint. Skær hvidløg i skiver. Rens champignoner og skær også dem i skiver.
  • Varm en pande med olie og steg først løg til de er gennemsigte, tilsæt herefter champignonskiver og hvidløg. Steg til champignerne er svundet ind og let gyldne.
  • Tilsæt fløde, estragon, chiliflager, friskkværnet peber og lidt salt. Lad retten simre ca. 5 minutter under omrøring ved middel varme.
  • Rist et stykke brød eller to og server de cremede svampe ovenpå brødet. Top gerne med ekstra friskkværnet peber.