Edamame-avocado dip
Forb. tid10 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard
- 200 g frosne afskallede edamame bønner
- 1 lille håndfuld frisk koriander (kan undlades)
- 1-1,5 moden avocado
- 1-2 fed hvidløg
- 1,5 spsk tahin
- 2 spsk olivenolie
- 1/2 tsk salt
- 1/2-1 dl vand
- 1 lime
- 1 tsk sesamfrø
Hæld kogende vand over de frosne edamame bønner og lad dem stå i ca. 5 minutter. Si vandet fra.
Blend edamame bønner med frisk koriander, avocado, hvidløg, tahin, olivenolie, saften fra en halv lime, salt og vand efter behov. Blend den helt cremet!
Server med lidt ekstra olivenolie, limesaft, koriander og sesamfrø på toppen. Server fx til grøntsagsstænger, knækbrød eller i en salat, sandwiches mm.