Hak løg fint. Træk østershattene i strimler og skær dem så de er ca. 3-4 cm i længden.
Varm en stor gryde med ca. 5-10 g smør. Steg løg og østershatte til løgene er gennemsigtige og østershattene er svundet ind. Hæld dem over i en skål og stil dem til side.
Varm igen gryden og smelt resten af smøret. Tilsæt hvedemel imens du pisker rundt. Tilsæt grøntsfond og madlavningsfløde lidt efter lidt så du får en cremet opbagt sovs.
Forvarm ovnen til at varme dine tarteletter.
Tilsæt de frosne ærter, butter beans, aspargessnitter samt de stegte løg og østershatte. Lad det simre ved middel varme i nogle minutter. Tilsæt muskatnød og smag til med salt og peber.
Lun tarteletterne i ovnen (følg pakkens anvisning).
Server de lune tarteletter med fyldet og top med finthakket persille og lidt ekstra peber.