Go Back
+ servings

Fuldkornswraps med hummus, falafel og friske grøntsager

Lækre wraps - perfekte til madpakken, til frokosten eller som aftensmad. Brug lige det fyld du har lyst til, dette er blot et eksempel på hvad jeg elsker i mine wraps. Du kan købe fuldkornstortillas i de fleste supermarkeder.
Antal: 4 wraps
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 1 squash
  • 1/2 agurk
  • 1 rød snackpeber
  • 1/4 rød spidskål
  • 2 gulerødder
  • ca. 300 g falafler hjemmelavede eller færdigkøbte
  • 4 spsk hummus købt eller hjemmelavet
  • 4 store fuldkornstortillas
  • chilimayo eller sød chilisauce
  • evt. en smule olivenolie

Sådan gør du

  • Start med at skylle alle grøntsager og snitte dem. Skræl aflange strimler af squash med en grøntsagsskræller, skær peberfrugt, agurk og gulerødder i aflange strimler. Hak rød spidskål fint.
  • Hvis det skal være ekstra nemt, så kan du købe både færdiglavet hummus og falafler i de fleste supermarkeder, men hjemmelavede smager selvfølgelig ekstra godt. Steg falaflerne så de er lune og er gyldne.
  • Se video i blogindlægget som linker til min Instagramprofil @Englerod, hvor jeg ruller mine wraps, så enderne holder sig lukket.
  • Smør hummus midt på tortillaen, læg squashskiver, grøntsagsstrimler og finthakket spidskål, stegte falafler og top med enten sød chili sauce eller chilimayo.
  • Start med at folde siderne ind over midten og rul den sammen. Skær over på midten inden servering.