Bagt Brucschetta med Hjemmedyrkede Tomater og Hvidløg
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Antipasto, Forret
Køkken: Italiensk
Antal: 6 brød
Forfatter: Johanne Mosgaard
- 1 lille rødløg
- 3-4 fed hvidløg
- 4-5 tomater
- 6 spsk olivenolie
- 6 skiver brød, fx fuldkornstoastbrød
- 6 spsk vegansk smøreost fx Violife med hvidløg og urter
- frisk timian
- friskkværnet peber
- flagesalt
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Start med at lave toppingen: Hak rødløg og hvidløg helt fint, brug fx en minihakker. Skær tomater i små stykker. Vend løg, hvidløg og tomater med olivenolie.
Læg de seks stykker brød på en bagerist med bagepapir og fordel toppingen på brødene. Top med små stykker af den veganske smøreost, frisk timian, friskkværnet peber og flagesalt.
Bag dine bruschetta i ovnen i ca. 10 minutter til brødet er gyldnet og den veganske ost er smeltet.