Go Back
+ servings

Oliefri popcorn

Tilb. tid10 min
Samlet tid10 min
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Antal: 2 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Equipment

  • Sliplet eller støbejernsgryde

Ingredienser

  • 1 dl majskerner
  • Himalaya eller havsalt efter smag

Sådan gør du

  • Varm en gryde (brug en slip-let eller støbejernsgryde) ved middelhøj varme.
  • Hæld majskerner i gryden og læg låg på.
  • Ryst rundt med gryden ca. hvert 30. sek.
  • Når majskernerne begynder at poppe rystes hvert 10-15 sek.
  • Når overhalvdelen af kernerne er poppede skrues der ned til middel varme.
  • Sluk for varmen når der begynder at gå længere tid mellem hvert pop.
  • Hæld popcornene i en skål og drys med lidt salt. Server med det samme!

Noter

Du kan selvfølgelig bruge samme metode, hvis du laver popcornene med olie. Der tilsætter du blot lidt olie inden du tilsætter majskernerne.