Syltede rødløg
Forb. tid10 minutter min
Tilb. tid10 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Antal: 1 stort glas
Forfatter: Johanne Mosgaard
- 4-5 rødløg
- 2,5 dl eddike
- 1 dl vand
- 1 dl sukker
- 4-5 laurbærblade
Skær løg i tynde skiver, læg dem i et stort glas (med tilhørende låg, fx weck glas) sammen med laurbærblade. Fyld gerne glasset helt op.
Kog eddike, vand og sukker i en gryde. Kog indtil sukkeret er opløst. Hæld den kogende eddikelage udover rødløgene. Læg låg på og lad glasset stå på køkkenbordet og køle af.
Kan opbevares i et mørkt skab indtil det bliver åbnet. Efter åbning opbevares det i køleskabet. De syltede rødløg kan holde sig i flere uger efter åbning. Nyd de syltede rødløg i salater, burgere, pitabrød, wraps og meget mere.