Go Back
+ servings

Syltede rødløg

Forb. tid10 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid20 minutter
Antal: 1 stort glas
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 4-5 rødløg
  • 2,5 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 4-5 laurbærblade

Sådan gør du

  • Skær løg i tynde skiver, læg dem i et stort glas (med tilhørende låg, fx weck glas) sammen med laurbærblade. Fyld gerne glasset helt op.
  • Kog eddike, vand og sukker i en gryde. Kog indtil sukkeret er opløst. Hæld den kogende eddikelage udover rødløgene. Læg låg på og lad glasset stå på køkkenbordet og køle af.
  • Kan opbevares i et mørkt skab indtil det bliver åbnet. Efter åbning opbevares det i køleskabet. De syltede rødløg kan holde sig i flere uger efter åbning. Nyd de syltede rødløg i salater, burgere, pitabrød, wraps og meget mere.