Go Back
+ servings

Frisk salat med edamamebønner, ristede solsikkekerner og grapefrugt saft

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min
Antal: 4 personer
Forfatter: Johanne Mosgaard

Ingredienser

  • 150 g edamamebønner uden bælg fra frost
  • 75 g solsikkekerner
  • 75 g feldsalat
  • 150 g revet gulerod
  • 50 g tørrede tranebær
  • 1 grapefrugt
  • 1 nip salt

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand over edamamebønnerne og lad det stå i 5 minutter og si herefter vandet fra. 
  • Varm en pande og rist solsikkekerner på den tørre pande under omrøring til de er gyldne. 
  • Vend en salat af feldsalat, edamamebønner, revet gulerod, tranebær og de ristede solsikkekerner. Pres saften fra en grapefrugt ud over salaten og evt. et nip salt. 
  • Server salaten som en tilbehørssalat.